Ortopædkirurgiske behandlinger

Hos Christianshavns Kirurgiske Klinik tilbyder vi en lang række ortopædkirurgiske behandlinger fordelt på åben kirurgi og kikkertundersøgelser (artroskopi). Herunder kan du læse mere om hvilke behandlinger vi tilbyder, og hvilke ortopædkirurgiske sygdomme og skader vi ofte behandler.

Kikkertundersøgelser (artroskopi)

En kikkertundersøgelse, også kaldet artroskopi, gør det muligt at undersøge symptomer og sygdomstegn, diagnosticere, samt foretage mindre indgreb, hvis det er nødvendigt. Kikkertundersøgelsen foregår med en lille kikkert, der indføres i kroppen. Kikkerten kan indføres i led gennem et mindre snit, og er en skånsom metode til at diagnosticere og afklare sygdomstegn.

 

Hos Christianshavns Kirurgiske Klinik udfører vi artroskopi for behandling og diagnosticering af bl.a.:

 • Skulderskader
 • Knæskader (herunder menisklæsioner og korsbåndsskader)

Fordelen ved en kikkertundersøgelse er at metoden er skånsom, mens det er muligt at opnå en præcis diagnosticering, da sygdomstegn kan undersøges og afklares. Det er ved nogle lidelser og skader desuden muligt at udføre mindre indgreb med artroskopi, og den skånsomme metode minimerer indgrebets belastning af kroppen.

Hos Christianshavns Kirurgiske Klinik er vi, med mange års erfaring inden for området, eksperter i artroskopisk kirurgi og diagnosticering. Har du spørgsmål til en behandlingsform eller forløbet, er du velkommen til at kontakte os.

Åben kirurgi

Med mange års kirurgisk erfaring er vi eksperter i blandt andet fod-, hånd-, hofte- og knækirurgi. Christianshavns Kirurgiske Klinik tilbyder en bred række af åbne kirurgiske indgreb, i større eller mindre omfang, afhængigt af den pågældende lidelse. Åbne indgreb kan, afhængigt af indgrebets art, gennemføres med lokalbedøvelse eller fuld bedøvelse. Vores erfaring gør det muligt at behandle en lang række lidelser og skader, og vi arbejder med bl.a.:

 • Hoftekirurgi
 • Knækirurgi
 • Fod- og ankelkirurgi
 • Skulder- albuekirurgi
 • Håndkirurgi
 • Idrætskirurgi

Åben kirurgi bruges blandt andet til behandling af følgende lidelser:

Skulderskader            Seneknuder           Korsbåndsskader 

Åreknuder                   Knyster                  Nerveindeklemning (Carpaltunnelsyndrom)

Stiv storetå                 Springfinger           Krumme fingre (Dupuytrens kontraktur)

Hælsporer                   Platfod                   Menisklæsioner

Proteser (alloplastik)

I tilfælde hvor kroppens led er beskadiget eller nedslidt i en grad hvor almindelig behandling, operation eller smertelindring ikke er tilstrækkeligt, vil den typiske løsning være at indsætte en hel eller delvis protese. Indsættelsen af proteser foregår som åben kirurgi. Hos Christianshavns Kirurgiske Klinik har vi erfaring med flere forskellige typer proteser blandt andet hofteproteser og knæproteser.

Alloplastik vil ved nogle skader og lidelser være den mest almindelige løsning, mens det ved andre lidelser kan overvejes om smerter og symptomer kan afhjælpes med smertebehandling, genoptræning og fysioterapi. Overvejer du en protese i forbindelse med en skade eller lidelse, er du velkommen til at kontakte os for en konsultation.

Ønsker du en konsultation?

Kontakt os på telefon: 7020 1641. Vi har telefontid mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag 8-12. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen herunder, så vender vi tilbage.

 • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Om ortopædi

 • Ortopædkirurgi er læren om knogler, knogleskader og -sygdomme, samt behandling heraf. Ortopædkirurger har ekspertise i behandling af sygdomme og skader i knogler, led og muskulatur.
 • Ortopædi og idrætskirurgi har et naturligt overlap, da idrætskirurgi ofte handler om behandling af skader og brud på knogler, ledbånd, muskler og sener.
 • Ortopædkirurgiske sygdomme kan eksempelvis være betændelser, svulster og slitage, mens ortopædkirurgiske skader er brud og skader på knogler, ledbånd, muskler og sener.

Lav en aftale

Kontakt os på telefon: 70 20 16 41. Vi har telefontid mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag 8-12. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen herunder, så vender vi tilbage.

 • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik