Behandlingsforløb hos Christianshavns Kirurgiske Klinik

Hos Christianshavns Kirurgiske Klinik er det muligt at bestille tid til konsultation og eventuel operation med eller uden en henvisning fra din læge eller forsikringsselskab.

Behandlingsforløb

Når du henvender dig med spørgsmål eller forespørgsel om en konsultation, bedes du oplyse om henvendelsen sker på baggrund af en lægehenvisning, via dit forsikringsselskab eller som almindelig henvendelse.

I starten af behandlingen, lægger vi ud med en konsultation, hvor vi med samtale og undersøgelse kortlægger symptomer, gener og mulige behandlingsmetoder, samt forventninger til indgrebets virkning. Du får den nødvendige information om forberedelse inden indgrebet, hvordan indgrebet udføres og hvor længe det forventes om eventuel restitution.

Hos Christianshavns Kirurgiske Klinik vægter vi den personlige kontakt og vejledning i forløbet højt. Den samme sygdom eller lidelse kan manifestere sig på forskellige måder fra person til person, og derfor skal behandlingen tilpasses den enkelte. Hos os er du sikret en struktureret og personlig behandling og vejledning, som er tilpasset dine behov.

Afhængigt af lidelsen eller skaden, vil indgrebet gennemføres med åben kirurgi og kikkertundersøgelse. Indgrebet kan klares med lokalbedøvelse eller fuld bedøvelse afhængigt af indgrebets art. Du kan læse mere om hvilke behandlinger vi tilbyder hos Christianshavns Kirurgiske Klinik her. Har du spørgsmål omkring forløbet eller behandlinger, kan du kontakte os i formularen til højre.

Om ortopædi

  • Ortopædkirurgi er læren om knogler, knogleskader og -sygdomme, samt behandling heraf. Ortopædkirurger har ekspertise i behandling af sygdomme og skader i knogler, led og muskulatur.
  • Ortopædi og idrætskirurgi har et naturligt overlap, da idrætskirurgi ofte handler om behandling af skader og brud på knogler, ledbånd, muskler og sener.
  • Ortopædkirurgiske sygdomme kan eksempelvis være betændelser, svulster og slitage, mens ortopædkirurgiske skader er brud og skader på knogler, ledbånd, muskler og sener.

Ønsker du en konsultation?

Vi har telefontid mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-12. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen herunder, så vender vi tilbage.

  • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Lav en aftale

Kontakt os på telefon: 70 20 16 41. Vi har telefontid mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag 8-12. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen herunder, så vender vi tilbage.

  • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik